Vladan Sretenović, masterDocent

Stipendista Akademije umetnosti u Beogradu sa srednjom ocenom 9,50. Osnivač studentskog festivala „Isidor Dubljević“ u saradnji sa Sekretarijatom za Kulturu grada Beograda. Producent preko 100 studentskih predstava i filmova na Akademiji umetnosti. Osnivač i vlasnik prvog crnogorskog multiplkes bioskopa u Budvi u privatnom vlasništvu „Cadmus Cineplexx“. Producent brojnih programa RTS-a(Jutarnji program, Šarenica, Saobraćaj automobilizam turizam).

Od 2001-godine radi u distributerskoj kući Tuck Vision na poslovima brend menadžera i predstavnika za velike holivudske brend studije: 20th Century Fox i Warner Bros. Početkom 2007 postaje i Direktor prodaje za kablovski kanal TV Cinemania i Tuckwood Cineplexx prvi srpski multipleks bioskop. Od 2011 do 2013 Direktor Tuck sistema. Krajem 2013-te godine postaje Direktor preduzeća Blitz Film i Video Distrbucija, sa ekskluzivnim ugovorom za zastupanje holivudskog studija Warner Bros kao i sledećih kompanija: Mr.Smith, Canal+, Summit Entertainment. Direktor marketinga Cinestar TV channels i osmišljavanje celokupne marektinške i prodajne strategije na srpskom i crnogorskom tržištu. Trenutno radi kao Direktor marketinga i prodaje za internacionalni brend Cineplexx.

Izabrani član Europa Cinemas-a i predstavnik za teritoriju Crne Gore, na poslovima komisija za izbor bioskopa koji godišnje se kandiduju za članstvo prestižne institucije Europa Cinemas.

visoko obrazovanje po ugledu na najprestižnije svetske obrazovne ustanove, po povoljnim uslovima.
školarina na 10 mesečnih rata!

Zakaži besplatne konsultacije sa našim stručnim kadrom