Uncategorized

Vladimir Putin ponovo predsednik Rusije

Izvor: Tanjug

Prema prvim preliminarnim rezultatima predsedničkih izbora u Rusiji na osnovu oko 15 odsto prebrojanih glasova, aktuelni premijer Vladimir Putin je u ubedljivoj prednosti sa 61,9 osvojenih glasova birača.

Centralna izborna komisija saopštila je da je na drugom mestu kandidat Komunističke partije Genadij Zjuganov sa 17,8 odsto glasova, a na trećem lider Liberalno-demokratske partije Vladimir Žirinovski sa 7,9 odsto glasova.

Pretposlednje, četvrto mesto zauzima samostalni kandidat Mihail Prohorov sa 7,5 odsto, dok je poslednji lider Pravedne Rusije Sergej Mironov sa 3,7 odsto glasova birača.

Sva biračka mesta u Rusiji i inostranstvu su zatvorena, a izlaznost je bila viša od 56 odsto.

Pola časa po zatvaranju biračkih mesta u Moskvi su pristalice Putina započele okupljanja.

Putinove pristalice najavile su centralno okupljanje za 22 časa na Manježnom trgu u blizini Kremlja.

httpv://www.youtube.com/watch?v=9686RwFvouU&list=UUpwvZwUam-URkxB7g4USKpg

Pristalice aktuelnog ruskog premijera Vladimira Putina masovno su izašle na moskovske ulice posle saopštavanja preliminarnih rezultata današnjih izbora za predsednika, prema kojima je njihov kandidat osvojio više od 60 odsto glasova, a policija navodi da 110.000 ljudi proslavlja pobedu.

Prema prethodnoj najavi organizatora večerašnjeg skupa na Manježnom trgu u centru Moskve očekivalo se oko 15.000 učesnika proslave.

httpv://www.youtube.com/watch?v=M4GLdmoABbY

visoko obrazovanje po ugledu na najprestižnije svetske obrazovne ustanove, po povoljnim uslovima.
školarina na 10 mesečnih rata!

Zakaži besplatne konsultacije sa našim stručnim kadrom