Vesti

Dekan prof. dr Radojica Lazić sa studentima posetio Vojnoobaveštajnu agenciju (VOA)

U sredu, 29. aprila 2024. godine, studenti Četvrte godine i master studija Fakulteta za diplomatiju i bezbednost imali su čast da posete Vojnoobaveštajnu agenciju (VOA), na čelu sa dekanom profesorom Radojicom Lazićem, asistentima i saradnicima u nastavi.

Početak posete označilo je grupno slikanje, u prisustvu predstavnika VOA, što je bila odlična prilika za zajedničku uspomenu na ovaj značajan događaj. Nakon toga, studenti su imali privilegiju da budu provedeni kroz prostorije agencije, gde su im predstavljene istorija i funkcije Vojnoobaveštajne agencije, kao i različiti materijali koji su svedočili o njenom značaju u istoriji.

Posebno interesantan momenat bio je kada su studentima prikazani i objašnjeni načini rada Vojnoobaveštajne agencije, uključujući njene nadležnosti i motive rada. Tokom ovog dela posete, studenti su imali mogućnost da postavljaju pitanja i diskutuju sa predstavnicima agencije, što je doprinelo bogatijem razumevanju rada i značaja VOA.

Ova poseta predstavljala je izuzetnu priliku za studente Fakulteta za diplomatiju i bezbednost da se neposredno upoznaju sa principima funkcionisanja jedne od najznačajnijih institucija u oblasti bezbednosti.

Želimo izraziti veliku zahvalnost Vojnoobaveštajnoj agenciji na toploj dobrodošlici i velikom udelu u stručnom usavršavanju naših studenata.

visoko obrazovanje po ugledu na najprestižnije svetske obrazovne ustanove, po povoljnim uslovima.
školarina na 10 mesečnih rata!

Zakaži besplatne konsultacije sa našim stručnim kadrom