student info

Ekskluzivno: Igor Panarin gost Akademije za diplomatiju i bezbednost

Izvor: Akademija

Dr Igor Nikolajevič Panarin (Игорь Николаевич Панарин) je jedan od džinova moderne ruske intelektualne misli i spada u najpriznatije svetske analitičare globalne ekonomije i geopolitike 21. veka. Dr Panarin je doktor političkih nauka, dekan Fakulteta međunarodnih odnosa Akademije za diplomatiju pri Ministarstvu spoljnih poslova, vrhunski svetski stručnjak za oblasti informacionog ratovanja, geopolitičkih odnosa i diplomatije.

Naučna dela i publikacije ovog doktora političkih nauka izazivaju veliku svetsku pažnju i u fokusu su najuticajnijih globalnih medija poput CNN, Wall Street Journal, Financial Times, BBC, Sky News…

Dr Panarin je najveću popularnost stekao realističnom prognozom o raspadu Sjedinjenih Američkih Država na šest delova, kao i objavljivanjem posebnih analitičkih uvida u trendove američke i svetske ekonomije za koje dr Panarin tvrdi da će neizbežno dovesti do potpunog kraha dolara i raspada američkog ekonomskog, ali i političkog sistema. Poznat je i kao tvorac koncepta Evroazijske Unije koji uključuje četiri glavna centra Evroazijske Unije: Sankt Petersburg, Kijev, Alma-Ata i Beograd.

Objavio je 15 knjiga, a njegov poslednji bestseller koji je u centru pažnje svetskih medija i globalne javnosti nosi naziv „Krah dolara i raspad SAD-a“.

Specijalni gost 7. Brend konferencije, dr Igor Panarin, dekan Fakulteta za međunarodne odnose Diplomatske akademije Ministarstva inostranih poslova Rusije, održaće ekskluzivno predavanje “Globalna kriza i budućnost sveta” na Akademiji za diplomatiju i bezbednost u Beogradu, Travnička 2, u četvrtak, u 12.00 časova, 9. juna 2011.

visoko obrazovanje po ugledu na najprestižnije svetske obrazovne ustanove, po povoljnim uslovima.
školarina na 10 mesečnih rata!

Zakaži besplatne konsultacije sa našim stručnim kadrom